Związkowy kulig rwie

2012-02-23

Związkowy kulig rwie

Niepowtarzalny góralski kulig w malowniczym krajobrazach perły Beskidów – Wisły Czarne zakończony ogniskiem i pieczeniem kiełbasek organizuje NSZZ Solidarność Fiat Auto Poland dla członków związku w sobotę 3 marca 2012.

Wyjazd z Tychów o godz. 10 (zatoka autobusowa obok Hotelu Tychy), natomiast z Bielska-Białej o godz. 11 (zatoka MZK – ul. Traugutta). Powrót w godzinach wieczornych. W programie: przejazd autokarem w obie strony, kulig góralskimi saniami z ogniskiem i pieczeniem kiełbasek, a także obiad i napoje. Koszt kuligu dla związkowców wynosi 20 zł, natomiast za osoby towarzyszące zapłacić trzeba 40 zł. Liczba miejsc ograniczona pojemnością sań i wytrzymałością koni. Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Zapisy wraz z pełną wpłatą przyjmowane są do czwartku 1 marca 2012 w siedzibach MOZ NSZZ Solidarność FAP w Bielsku-Białej (tel. 27-51, 22-53) oraz Tychach (96-98). Tam też można uzyskać wszelkie dodatkowe informacje dotyczące związkowego kuligu.